Melontaa ja Koskenlaskua Merikarvianjoella

KESÄN RAUHALLISET MELONTARETKET MERIKARVIANJOELLA

SUNNUNTAISIN KLO 14-17 (4.6, 11.6, 18.6, 2.7, 9.7, 16.7, 23.7 JA 30.7)

Retki soveltuu myös aloittelijoille eikä aikaisempaa melontakokemusta tarvita. Melontaretki etenee Alakylän laavulle ja kestää n. 3 tuntia. Jokiretken hinta sisältää täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit. Lähtö Purolomien rannasta (Kuninkaantie 101) ja paluu samaan paikkaan. Ulkoiluun sopiva vaatetus ja vesipullo mukaan! Retken hinta 33€/hlö

Pyydämme ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä Jussille, puh. 041 4666 774. Retki toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä väh. 3 hlöä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Retkipaikka.fi kirjoittajat lähtivät mukaamme melontaretkelle kesällä. Retkestä kehkeytyi varsinainen luontoelämys, lukaisepa tästä!

Retkestä taltioitiin myös lyhyt video, jonka mukana pääset retkemme tunnelmaan. Tästä videoon!

Alla olevat retket varattavissa etukäteen. Räätälöimme melontaretkiä aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Koskiretki

Koskenlaskua ja rauhallista melontaa upeissa Merikarvianjoen maisemissa. Lähtö Lankosken voimalahaarasta, tauko Puukoskella ja päättyen Alakylään Mantanrantaan. Koskiretken hinnat sisältävätkuljetuksen, täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit ja grillausta laavulla. Koskien luokitus on yksi, joten retki sopii myös aloittelijoille.
 
Kesto: 5 h

Hinta: 50 e / hlö
 Vähimmäismäärä 5 henkilöä
 10 henkilön ryhmälle 45 e / hlö

Huom. Teemme myös lyhyempiä retkiä

Jokiretki

Jokiretki poikkeaa hieman Koskiretkestä. Jokiretki on hieman lyhyempi ja rauhallisempi vaihtoehto. Melontaretki etenee Alakylän laavulle ja kestää n. 3 tuntia. Jokiretken hinnat sisältävät täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit ja grillausta.
 
Kesto: 3 h

Hinta: 40 e / hlö

  • Vähimmäismäärä 4 henkilöä
  • 8 henkilön ryhmälle 35 e / hlö

Ota yhteyttä