Melontaretket

Lataa tästä jokisuun melontareittikartta

Alla olevat retket varattavissa etukäteen. Räätälöimme melontaretkiä aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Jokiretki

Melontaretki tapahtuu Merikarvianjoen jokisuistossa. Lähdemme Purolomien rannasta ja seuraamme vanhoja jokiuomia jokisuunlaavulle asti. Jokiretken hinnat sisältävät täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit ja grillausta. Kesto 3-4h.

Kesto: 3 h

Hinta: 40 e / hlö

  • Vähimmäismäärä 4 henkilöä
  • 8 henkilön ryhmälle 35 e / hlö

Koskiretki

Koskenlaskua ja rauhallista melontaa upeissa Merikarvianjoen maisemissa. Lähtö Lankosken voimalahaarasta, tauko Puukoskella ja päättyen Alakylään Mantanrantaan. Koskiretken hinnat sisältävätkuljetuksen, täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit ja grillausta laavulla. Koskien luokitus on yksi, joten retki sopii myös aloittelijoille.

Kesto: 5 h

Hinta: 50 e / hlö

  • Vähimmäismäärä 5 henkilöä
  • 10 henkilön ryhmälle 45 e / hlö

Huom. Teemme myös lyhyempiä retkiä

Räätälöidyt melontaretket

Järjestämme myös asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä melontaretkiä.

Kysy lisää

Kesän rauhalliset melontaretket Merikarvianjoella

Sunnuntaisin klo 13-16.30 (3.6, 10.6, 17.6, 24.6, 1.7, 8.7, 15.7, 22.7, 29.7, 5.8, 12.8, 19.8, 26.8) Huom! Samalla voit myös kokeilla sup-lautoja ja kalastuskajakkeja.

Retki soveltuu myös aloittelijoille eikä aikaisempaa melontakokemusta tarvita. Melontaretki etenee Alakylän laavulle ja kestää n. 3 tuntia. Jokiretken hinta sisältää täyden varustuksen ja opastuksen sekä nokipannukahvit. Lähtö Purolomien rannasta (Kuninkaantie 101) ja paluu samaan paikkaan. Ulkoiluun sopiva vaatetus ja vesipullo mukaan! Retken hinta 33€/hlö

Pyydämme ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä Jussille, puh. 041 4666 774. Retki toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä väh. 3 hlöä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

+ Lisää kuvia

Retkipaikka.fi kirjoittajat lähtivät mukaamme melontaretkelle kesällä. Retkestä kehkeytyi varsinainen luontoelämys, lukaisepa tästä!

Retkestä taltioitiin myös lyhyt video, jonka mukana pääset retkemme tunnelmaan. Tästä videoon!

Lataa tästä jokisuun melontareittikartta

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Oho! Jokin meni pieleen viestin lähetyksessä. Yritä hetken kuluttua uudelleen tai ota yhteyttä puhelimitse.